شهدا شرمنده ایم در این پست تلاوت بسیار زیبا  از " سوره فتح " را برای شما عزیزان قرار داده است.

برای دانلود این تلاوت بسیار زیبا به ادامه مطلب مراجعه نمایید.

حجم : 5031 KB


برچسب‌ها:

نوشته شده در تاريخ 19 دی 1393برچسب:قران,تلاوت,سوره,فتح,سوره فتح, توسط شهید همت
نوشته شده در تاريخ 19 دی 1393برچسب:, توسط شهید همت

 

 

                          

                     

 

 


برچسب‌ها:

نوشته شده در تاريخ 19 دی 1393برچسب:, توسط شهید همت

Comodo Internet Security نرم افزاری کامل برای برقراری امنیت سیستم و اینترنت شما می باشد.به کمک این نرم افزار کاربران قادر خواهند بود تا با استفاده از ابزارهای موجود در این نرم افزار امنیت مناسبی را برای ارتباطات اینترنتی خود برقرار نمایند و مانع از نفوذ هکرها به سیستم خود شوند

همچنین از اجرای برنامه های خرابکارانه این افراد جلوگیری نمایند. ابزار شناسایی ویروس ها یکی دیگر از قسمت های پرکاربرد این نرم افزار می باشد که به وسیله آن کاربران قادر به شناسایی ویروس هایی می باشند که در سیستم آن ها قصد اجرا شدن دارند.

مزایای بسته امنیتی COMODO Internet Security 5:

- دارای آنتی ویروس قدرتمند برای مقابله با انواع ویروس ها

- دارای Firewall بسیار قدرتمند برای کنترل کامل درگاه ها و اتصال ها

- دارای سندباکس قدرتمند

- متکی نبودن بر دیتابیس

-آپدیت روزانه بسیار کم

-سازگاری با نسخه های مختلف ویندوز از جمله ویندوز محبوب 7

دانلود نسخه 32 بیتی COMODO Internet Security 5

دانلود نسخه 64 بیتی COMODO Internet Security 5

برای دانلود نسخه های جداگانه آنتی ویروس یا فایروال این بسته امنیتی به لینک زیر مراجعه کنید

ورود

دانلود کامل آپدیت نرم افزار تا الان

دانلود با حجم 137 مگابایت

طریقه آپدیت:

اگر در Safe Mode این کار را انجام دهید بهتر است.

به مسیر نصب آنتی ویروس رفته و به پوشه Scanners بروید.

فایل bases.cav موجود در پوشه scanners را به bases.old تغییر دهید و فایل دانلود شده را در آنجا کپی کنید.

سیستم را ریستارت کنید


برچسب‌ها:

نوشته شده در تاريخ 18 دی 1393برچسب:, توسط شهید همت

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به نزدیک بودن روز قدس افزودند: روز قدس یک روز بین المللی اسلامی و روز بزرگ و مهمی است که ملت ایران و دیگر ملتهای مسلمان، حرف حقی را که استکبار حداقل شصت سال برای خاموش کردن آن سرمایه گذاری کرده بود، فریاد می کنند.

 

حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: ملت ایران و دیگر ملتهای مسلمان در روز قدس حرف حقی را که استکبار حداقل شصت سال برای خاموش کردن آن سرمایه گذاری کرده بود، فریاد می کنند.

به گزارش جهان به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری، در چهارمین دیدار رمضانی رهبر معظم انقلاب با نخبگان کشور، صدها نفر از استادان و اعضای هیأتهای علمی دانشگاهها، عصر امروز در دیدار با حضرت آیت الله خامنه ای، به تبادل نظر درباره مسائل دانشگاهی – علمی – پژوهشی – اجتماعی – فرهنگی – سیاسی و اقتصادی پرداختند.
در هفته های اخیر نیز دانشجویان – «شعرا و ادیبان» و فعالان اقتصادی در جلسات جداگانه با ایشان دیدار و گفتگو کرده بودند.
در آغاز جلسه عصر امروز، 14 نفر از اعضای هیأتهای علمی دانشگاهها، بیش از 2 ساعت، درباره مسائل مختلف اعلام نظر و «پیشنهادها – انتقادها و راه حلهای خود» را مطرح کردند.
حضرت آیت الله خامنه ای پس از شنیدن و تأمل در سخنان استادان دانشگاه، سخنان مهمی در زمینه پیشرفت علمی کشور و نقش دانشگاهها و همچنین اهمیت روز قدس بیان کردند.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به نزدیک بودن روز قدس افزودند: روز قدس یک روز بین المللی اسلامی و روز بزرگ و مهمی است که ملت ایران و دیگر ملتهای مسلمان، حرف حقی را که استکبار حداقل شصت سال برای خاموش کردن آن سرمایه گذاری کرده بود، فریاد می کنند.
ایشان تأکید کردند: تشکیل نظام جمهوری اسلامی در ایران و اعلام روز قدس و تبدیل سفارت رژیم صهیونیستی در تهران به سفارت فلسطین، حرکت تهاجمی بود که در مقابل توطئه شصت ساله استعمار برای محو فلسطین از نقش جغرافیای جهان، ایستاد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: روز قدس پشتوانه امنیت کشور نیز است و هر ایرانی که روز قدس به خیابان می آید، در واقع به امنیت کشور و ملت و حفظ دستاوردهای انقلاب کمک کرده است.
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: به لطف خداوند امسال نیز روز قدس در کشور و در کشورهای اسلامی با عظمت تر برگزار خواهد شد.
حضرت آیت الله خامنه ای همچنین در سخنان خود پیشرفتهای علمی را از ارکان و ستونهای اصلی ایستادگی با شکوه و پر عظمت ملت ایران در مقابل جبهه استکبار خواندند و تأکید کردند: این پیشرفتهای علمی که به ملت بزرگ ایران، اعتماد به نفس، سربلندی، قوت اراده و شجاعت استقامت بخشیده است، مرهون دانشگاه و دانشگاهیان است.
رهبر معظم انقلاب، با اشاره به تهدیدهای مستمر «نظامی ـ امنیتی ـ اجتماعی و سیاسی» دشمنان، ترور دانشمندان کشور، تحریم ایران و تلاش سلطه جویان برای فتنه انگیزی در داخل و وادار کردن نظام اسلامی به تعظیم در مقابل نظام سلطه افزودند: ملت ایران در مقابل جبهه دشمنان، با کمال قدرت و استقامت ایستاده است و به پشتوانه پیشرفتهای علمی و عملی کشور، به سلطه طلبان و زیاده خواهان جهانی، قاطعانه «نه» گفته است.
ایشان دانشگاه را مبدأ پیشرفتهای علمی و عزت و آبروی ملت ایران خواندند و تأکید کردند: دشمن بدون تردید از این مرکز مهم قدرت افزایی ایران غافل نیست و غافل نخواهد شد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی علم زدایی و دین زدایی از دانشگاهها را 2 هدف اصلی جبهه سلطه گران دانستند و در تشریح روشهای علم زدایی افزودند: ترور دانشمندان ایران از جمله این روشهاست اما روش اصلی و پیچیده دشمن این است که دانشجو و استاد و دانشگاه را به کارهای غیرعلمی سرگرم کند تا آرزوی ملی ایرانیان، یعنی شکوفایی علمی تحقق نیابد.
حضرت آیت الله خامنه ای تلاش بی وقفه و پرشتاب برای پرکردن فاصله علمی کشور با قافله علم و دانش را کاملاً ضروری خواندند و تأکید کردند: باید به نهضت علمی، روح تازه ای بدمیم و همه ظرفیتهای دانشگاهی و کلیه استادان و دانشجویان برای جهش علمی کشور، وارد این میدان سرنوشت ساز شوند.
ایشان در همین زمینه، نقشه جامع علمی را ترسیم کننده منظومه علمی مورد نیاز کشور برشمردند و افزودند: باید با تکیه بر علم نافع، میان نیازهای کشور و فعالیت بخشهای مختلف علمی، هماهنگی ایجاد شود.
گسترش فرهنگ نوآوری به ظرفیت چند میلیونی استاد و دانشجو، تشکیل منظومه کامل علمی،  تلاش برنامه ریزی شده برای اجرای نقشه جامع علمی  و دخالت دادن «حقیقی و نه تشریفاتی» دانشگاهها در حل مسائل کشور از دیگر نکاتی بود که رهبر انقلاب در بحث پیشرفت علمی کشور مطرح کردند.
ایشان توجه به چرخه ایده علمی تا مصرف را نیز بسیار مهم دانستند و افزودند: دولت و دانشگاهها با همکاری متقابل، روند شکل گیری ایده در ذهن نخبگان تا تبدیل آن به علم و سپس فناوری و بعد صنعت را سازمان دهی کنند.
حضرت آیت الله خامنه ای پس از تبیین ابعاد نقشه دشمن برای علم زدایی از دانشگاهها به هدف دوم جبهه استکبار یعنی دین زدایی از مراکز علمی پرداختند.
ایشان خاطرنشان کردند: ملت ایران خوشبختی واقعی و امنیت حقیقی و معنوی می خواهد و تحقق این هدف بسیار مهم بدون علم و یا با علمِ بدون دین ممکن نیست بنابراین جامعه و در رأس آن دانشگاه باید به معنای حقیقی متدین باشد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی برای جلوگیری از برداشت ظاهری و سطحی از تعبیر «دانشگاه متدین و دینی» تأکید کردند: دانشگاه متدین یعنی دانشگاهی که از معرفت عمیق دینی، ایمان عمیق و «باور ژرف از دین و معارف دینی» برخوردار باشد که در این زمینه نقش استادان، بسیار مهم است.
حضرت آیت الله خامنه ای دانشجویان را «زمامداران فکر و علم و آینده کشور» خواندند و خاطرنشان کردند: سلطه گران می خواهند نسل جوان دانشجو را به «بی ایمانی، ولنگاری عقیدتی و هرزه پویی ذهنی» سوق دهند که وظیفه همه بویژه استادان دانشگاههاست که با این طرح شوم، مقابله کنند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی دانشمندان جوان و متدین را بن بست شکنان پیشرفتهای بدست آمده برشمردند و خاطرنشان کردند: جوانان متدین ما در عرصه های صنایع دفاعی، سلولهای بنیادی،  انرژی هسته ای، هوا فضا، ابررایانه ها و دیگر عرصه ها بسیار خوش درخشیده اند و با کمک دیگر دانشمندان کشور را به پیش می برند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی با اظهار خرسندی فراوان از دیدار با نخبگان علمی و دانشگاهی کشور، مطالب ارائه شده در این دیدار را بسیار پرمغز و سنجیده خواندند و افزودند: در میان مطالبی که در این جلسه مطرح شد، حرفهای نو و پیشنهادهای جالبی نیز وجود داشت که در مجموع نشان دهنده گرایش برگزیدگان علمی و دانشگاهی برای ارائه فکر و اندیشه است.
ایشان با اشاره به سخنان یکی از اساتید دانشگاه درخصوص خلاء نهاد آینده نگر در کشور، افزودند: هدف از برگزاری نشست های اندیشه های راهبردی، پرکردن این خلاء است و باید پیرو این نشست ها، کارهای بزرگی با همکاری اهل فکر انجام شود.
حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: یکی از نیازهای کنونی جامعه برگزاری جلساتی با حضور افراد برگزیده و صاحب اندیشه و طرح دیدگاهها و افکار آنان در سطح جامعه است، تا این اندیشه ها به تدریج به گفتمان عمومی جامعه تبدیل شوند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی یکی از مسائل ضروری و مهم برای جامعه دانشگاهی بویژه اساتید و همچنین حوزویان را آشنایی با واقعیات کشور و داشتن اطلاعات و تحلیل صحیح از شرایط کشور دانستند و افزودند: رسانه های دیداری و شنیداری بیگانه، حجم انبوهی از اطلاعات و تحلیل های معیوب، ناقص و غیرواقعی را پمپاژ می کنند که اگر دانشگاهیان و حوزویان، دارای اطلاعات واقعی نباشند، ممکن است تحت تأثیر این تحلیل های مسموم قرار گیرند.
حضرت آیت الله خامنه ای یکی از راههای مطلع شدن دانشگاهیان از واقعیات کشور را حضور مستمر مسئولان در دانشگاهها برشمردند و تأکید کردند: مسئولان باید با مجامع دانشگاهی و اساتید محترم جلسات پرسش و پاسخ بگذارند و ضمن پذیرفتن انتقادهای دلسوزانه، از دیدگاههای صاحبنظران و نخبگان علمی نیز استفاده کنند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: مسئولان باید انتقادهای عالمانه و سازنده و تند و تیز نخبگان را بپذیرند و آنرا مخالفت با نظام تعبیر نکنند.
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: حتی بسیاری از انتقادهای گزنده نیز از روی دلسوزی است و مسئولان باید قدردان نخبگان و صاحبنظرانی باشند که چنین انتقادهای دلسوزانه ای را مطرح می کنند.
ایشان در عین حال به دانشگاهیان و اساتید توصیه کردند: در انتقادها، مرز میان انتقاد سازنده و تخریب رعایت شود و سخنان به گونه ای نباشد که جدول دشمن را کامل کند و زمینه گسترش بدبینی در جامعه را فراهم آورد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی یکی دیگر از نکات ضروری برای دانشگاهیان و اساتید را آگاهی از مسائل و واقعیات منطقه و جهان بویژه تحولات اخیر منطقه دانستند و خاطرنشان کردند: تحولات کنونی در منطقه، حوادثی عظیم، بسیار مهم و تأثیرگذار است.
رهبر معظم انقلاب اسلامی یکی از نتایج حوادث اخیر منطقه را، مشخص شدن نادرستی تئوریهای سیاسی و اقتصادی غربی خواندند و خاطرنشان کردند: حوادث منطقه و شرایط بداقتصادی کشورهای غربی در مجموع نشان می دهند تئوریهای سیاسی و اقتصادی غرب ناقص و عقیم است، بنابراین باید در جهت تقویت بیش از پیش فکر و اندیشه اسلامی گام برداریم.
 در آغاز این دیدار، استادان و اعضای هیأتهای علمی به تشریح دیدگاههای علمی، دانشگاهی، پژوهشی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی خود پرداختند.
-    دکتر سیدضیاءالدین تابعی – استاد دانشگاه علوم پزشکی شیراز
-    دکتر غلامرضا جمشیدی ها – استاد رشته تاریخ دانشگاه تهران
-    دکتر حسن دانایی فرد – استاد رشته مدیریت دولتی در دانشگاه تربیت مدرس
-    دکتر اشرف معینی – دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران
-    دکتر سیدجلال دهقانی فیروزآبادی – استاد روابط بین الملل دانشگاه علامه طباطبایی
-    دکتر حمیدرضا فرتوک زاده – دانشیار دانشگاه صنعتی مالک اشتر
-    دکتر الهام امین زاده – استاد دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران
-    دکتر رضا راعی – دانشیار رشته مدیریت مالی دانشگاه تهران
-    دکتر سیدرضا مجدزاده – استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران
-    دکتر داود پرچمی – استادیار جامعه شناسی دانشگاه شهید بهشتی
-    دکتر زین الدینی – استاد دانشگاه صنعتی اصفهان
-    دکتر رنجبر – رئیس مجمع نخبگان اساتید بسیجی و عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس
-    دکتر علیرضا جهانگیریان – عضو هیأت علمی دانشکده هوا فضای دانشگاه صنعتی امیرکبیر
-    و دکتر عبدالحمید نقره کار – دانشیار دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه علم و صنعت
مهمترین محورهای سخنان استادان دانشگاهها در دیدار با رهبر انقلاب عبارتست از:
-    ارزیابی واقع بینانه از فعالیتهایی که تاکنون با عناوین مختلف برای ایجاد تحول در علوم انسانی صورت گرفته است.
-    نبود فلسفه مبتنی بر مبانی دینی و بومی در برخی علوم از جمله علوم پزشکی
-    طراحی¬نظام مدیریتی¬جمهوری¬اسلامی به¬عنوان چارچوب علمی¬وتخصصی¬انتخاب مدیران
-    ضرورت انسجام، هم افزایی و ارتقای ظرفیت سطوح مختلف سیاست گذاری ملی
-    لزوم نظریه پردازی اسلامی – ایرانی به عنوان چارچوب حل مشکلات و مسائل «ملی، منطقه ای و جهانی»
-    تأسیس فرهنگستان و دانشگاههای تخصصی علوم انسانی
-    تقویت کرسی های نظریه پردازی و ایجاد پژوهشگاهها و قطبهای تخصصی نظریه پردازی
-    اهمیت تدوین سند تحول علوم انسانی
-    تأسیس نهادی آینده نگر که بطور مستمر سیاستها و تصمیمات فعلی را براساس منافع آینده کشور ارزیابی کند
-    برخورد فعال حقوقی برای پاسخگو کردن مجامع و مراکز بین المللی در قبال سیاستها و اقدامات خود
-    توجه بیشتر به ظرفیت دیپلماسی عمومی در حوزه روابط بین الملل
-    برنامه ریزی برای تدریس حقوق فضا همگام با پیشرفتهای کشور در بخش هوا – فضا
-    بی نتیجه ماندن تحریم ها بر اثر ایستادگی هوشمندانه نظام و مردم
-    بهره برداری مناسب از فرصتهای نوظهور «اجتماعی، اقتصادی و سیاسی» در منطقه و جهان در چارچوب احیای تمدن اسلامی
-    فرهنگ سازی برای تبدیل گفتمان علمی به گفتمان مسلط جامعه
-    توجه به نقشه جامع علمی کشور در هرگونه تصمیم گیری و سیاست گذاری
-    اهمیت پارکهای علم و فناوری در جذب شرکتهای دانش بنیان
-    رویکرد نهادگرایانه علمی، راه اصلی توسعه و پیشرفت
-    تأسیس شبکه ابداعات و اختراعات
-    پیشنهاد تأسیس صندوق ملی حمایت از اولویت های علمی و فناوری
-    و توجه به سنتهای اصیل اسلامی ایرانی در معماری و شهرسازی

منبع: سایت جهان نیوز


برچسب‌ها:

نوشته شده در تاريخ 18 دی 1393برچسب:, توسط شهید همت

علاوه بر دلایل عقلی و قرآنی ، احادیث بسیاری نیز بر نظریه ولایت فقیه دلالت می کنند ، که خلاصه ای از آنها را در چند دسته تقدیم می کنم:

الف. حدیث خلافت:
«اللهم ارحم خلفائی ... الذین یأتون من بعدی ویرُون عنّی حدیثی و سنّتی.» (من لایحضر الفقیه ج 4 ص 420)
در این حدیث ، فقها خلیفه رسول خوانده شده اند.

ب. حدیث وراثت:
«قال رسول الله(ص): العلماء ورثه الأنبیاء» (کافی ج 1 ص 32)
رسول خدا(ص) فرمود: «علماء وارثان انبیاء هستند.»
و مفاد آن انتقال ولایت از انبیاء به علما و فقها است. جمله ی «و من سلک طریقاً یطلب فیه علماً» که در دنباله ی این حدیث آمده است، با انطباق علما بر ائمه ی معصومین(ع) مغایرت دارد.

ج. حدیث حکام:
قال علی – علیه السلام – العلماء حکّام علی النّاس (مستدرک الوسایل ج 17 ص 321)
علی(ع) فرمود: علما حاکمان بر مردمند.
مفهوم حاکم کاملاً روشن است و دلالت آن بر ولایت فقیه، امری غیرقابل تردید است.

ادامه در ادامه مطلب...

 

 

د. حدیث اختیار امام:
قال علی – علیه السلام – الواجب فی حکم الله و حکم الإسلام علی المسلمین – بعد ما یموت إمامهم أو یقتل، ضالاً کان أو مهدیا ً – أن لا یعلموا عملاً و لا یقّدموا یداً و لا رجلاً قبل أن یختاروا لأنفسهم إماماً عفیفاً ورعاً عارفاً بالقضاء و السنّه یجیء فیئهم و یقیم حجّهم جمعنهم، و یجبی صدقاتهم.» (مستدرک الوسائل ج 6 ص 14)
علی(ع) فرمود: واجب است در حکم خدا و حکم اسلام نسبت به مسلمین، اینکه هیچ عملی را انجام ندهند و دست به سوی چیزی و یا کاری دراز نکنند و قدم در هیچ جائی ننهند، مگر آنکه قبلاً برای خود رهبری عفیف و پرهیزکار و عارف و عالم به احکام قضا و سنت رسول خدا(ص) انتخاب نمایند. تا اموال عمومی را گرد آورد و حج و جمعه مردم را بپا دارد و صدقات را جمع نماید.

هـ. حدیث مجاری امور:
«قال الحسین – علیه السلام – مجاری الامور بید العلماء باللاه الامناء علی حلاله و حرامه.» (مستدرک الوسائل ج 17 ص 315)
امام حسین(ع) فرمود: زمام امور مردم به دست عالمانی است که علمشان از سرچشمه وحی گرفته شده باشد. و امین بر حلال و حرام خدا باشند.

و. حدیث حاکم:
قال الصادق – علیه السلام – ینظر إنّ من کان منکم ممّن قد روی حدیثنا و نظر فی حلالنا و حرامنا و عرف أحکامنا فلیرضوا به حکماً فإنّی قد جعلته علیکم حاکماً. (کافی ج 1 ص 67)
امام صادق(ع) فرمود: مردم باید دقت کنند و از میان فقهایی که راوی حدیث ما هستند و در احکام حلال و حرام ما صاحب نظرند و به احکام اهل بیت(ع) آشنایی دارند، فقیهی را انتخاب کنند و او را در میان خود حاکم قرا دهند. چرا که من او را بر شما حاکم قرار دادم.
بدین ترتیب فقها از جانب ائمه ی معصومین(ع) به عنوان حکام تعیین شده اند و مردم هر کسی را که از میان فقها انتخاب نمایند، هم او منتخب و نایب امام نیز هست.

ز. حدیث حصون:
قال الإمام موسی بن جعفر – علیهما السلام – لاّن المؤمنین الفقهاء حصون الإسلام کحصن سور المدینة لها (کافی ج 1 ص 38)
امام موسی بن جعفر(ع) فرمود: مؤمنان فقیه برای اسلام چون دژ و دیوار محافظ شهرند که اسلام را در برابر دشمنان نگهبانند.
این نوع حفاظت که در آن تشبیهی نیز به کار رفته است، به معنی حفظ علمی احکام اسلام نیست، بلکه منظور از آن تشکیل قدرت سیاسی و اجرای احکام و برپایی عدالت و دفع دشمنان و اداره ی امور مسلمین و سایر مسایلی است که در مفهوم ولایت فقیه نهفته است.

ح. حدیث تقلید:
امام حسن عسگری از امام صادق – علیهما السلام – نقل می کند:
من کان من الفقهاء صائناً لنفسه و حافظاً لدینه و مخالفاً علی هواه و مطیعاً لأمر مولاه فللعوامّ أن یقلّدوه و ذلک لا یکون ألاّ بعض فقهاء الشیعة. (وسائل الشیعه ج 27 ص 131)
از فقها آن کس که پرهیزکار و حافظ دین و مخالف هوای نفس و مطیع اوامر و احکام خدا باشد، عامّه مردم باید از او تقلید نمایند.
تقلید کامل در تمامی افعال به معنی آن است که در همه ی امور، مرجع و مقلّد مسلمین فقیه است، و اداره ی امور اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، و مدیریت جامعه اسلامی باید به دست فقیه انجام گیرد.

هـ. توقیع شریف:
و امّا الحوادث الواقعة فارجعوا فیها إلی رواة حدیثنا (أحادیثنا) فإنّهم حجّتی علیکم و أنا حجّة الله. (وسائل الشیعه ج 27 ص 140)
در حوادث و پیشامدها به راویان حدیث ما رجوع کنید، زیرا آنان حجّت من بر شمایند و من حجّت خدایم.
منظور از حوادث واقعه، تنها مسائل و احکام شرعیه نیست. زیرا از واضحات است که در این مورد باید به فقیه مراجعه نمود، بلکه مقصود از آن، پیشامدهای اجتماعی و گرفتاریهایی است که برای مردم و مسلمین روی می دهد. در چنین مواردی وظیفه آن است که مردم به فقها مراجعه کنند. همان طوریکه امام(ع) حجت خداست و معنی آن تنها بیان احکام کلی اسلام نیست، بلکه شامل ولایت امر به مفهوم زمامداری امور مسلمین نیز هست، فقها نیز چنین حجتهایی هستند که مردم در تمامی امور خود باید به آنها مراجعه کنند. مفهوم این کلام، آن است که فقها از طرف امام(ع) حجت بر مردم هستند و همه ی امور مسلمین و تمامی کارها و شئون اجتماعی به آنان واگذار شده است.

ط. حدیث منزلت:
منزلة الفقیه فی هذا الوقت کمنزلة الأنبیاء فی بنی إسرائیل. (بحار الانوار ج 75 ص 346)
«جایگاه فقیه در این وقت مانند منزلت انبیاء در میان بنی اسرائیل است.»
بی شکّ جایگاه انبیای بنی اسرائیل، مقام ولایت و زمامداری امور بنی اسرائیل بوده است.

ی. همچنین روایاتی مانند:
«لو لا ذلک اختلط علی المسلمین امورهم» و «لا تبطل حدودالله فی خلقه و لا تبطل حقوق المسلمین بینهم». که هر کدام به نوبه ی خود، دلیل روشنی بر ضرورت نظام سیاسی و دولت و امامت و ولایت فقیه است.


برچسب‌ها:

نوشته شده در تاريخ 18 دی 1393برچسب:, توسط شهید همت

سلام به همه دوستان عزیز بازدیدکننده.

مدتی است که بعضی وبلاگ های اونوری اومدن و "کارشناسانه" حدیثی را علم کرده اند که بدین شرح است:

امام صادق (ع) فرمودند : هر پرچمی قبل از قیام قائم برافراشته شود، صاحب آن طاغوتی است که در برابر خدا پرستش می شود.

در این مطلب،پاسخی دندان شکن به این دست از دوستان از منبعی که در پایان ذکر می شود می دهیم که ببینیم باز بحثشان چیست؟

 

 

پاسخ را در ادامه مطلب بخوانید

چند روایت به این مساله اشاره می کند که هر قیامی قبل از قائم (عج) باطل است. که برای فهم صحیح این روایات باید چند مساله را مد نظر قرار داد.
خبر واحد
1-در مسائل اعتقادی ، نمی توانیم به خبر واحد اعتناء کنیم. یعنی حدیثی که بیان آن توسط امام معصوم مشکوک باشد ، نمی تواند حجیت قطعی در بحث های عقیدتی داشته باشد. و با مسلمات دینی معارضه کند.
تعارض با مسلمات دینی
2- یکی از معیارهای سنجش احادیث ، بررسی عقلی آنها ، با توجه به مسلمات دینی است. که از نظر عقلی و با رجوع به اعتقادات مسلم ، این دسته از احادیث نمی تواند مورد قبول قرار گیرد. چون :
الف) عدم جواز قیام یعنی پذیرش ظلم و سکوت مطلق. که قطعا از منظر دینی ما جایز نیست.
ب) عدم جواز قیام یعنی خداوند بندگان خدا را برای مدتی طولانی به حال خود رها کرده و بسیاری از احکام حکومتی تعطیل می باشد. در حالی که دین خدا همیشگی است.
ج) عدم جواز قیام یعنی بندگان در عصر غیبت ناچار از ارتکاب فعل حرام ، سکوت در مقابل حکومت طاغوت ، هستند
تعارض با قرآن
2- یکی از معیارهای بررسی احادیث ، ارائه آن به قرآن برای سنجش سازگاری و یا عدم سازگاری است. و در صورت تعارض یک حدیث با قرآن ، باید آن حدیث را مورد اعراض قرار داد. وجود احکام حکومتی در قرآن ، دستور امر به معروف و نهی از منکر ، مباحث جهاد و ... ، به ما نشان می دهد که هر حدیثی حکومت دینی را برای دوره ای رد کند ، حدیث صحیحی نیست.
تعارض با روایات بسیار
3- این دسته از احادیث (که هر قیامی را قبل از قائم (عج) طاغوت می خواند) ، با دسته های متعددی از روایات منافات دارد و همین تعارض سبب رد این دسته از احادیث می شود.
الف) تمام روایاتی که اثبات کننده ولایت فقیه در دوره غیبت است ، نفی کننده این دسته از روایات است.
ب) روایاتی که به قیام های متعدد اشاره می کند و حمایت و تائید اهل بیت از آنها را بیان می کند. از جمله قیام زید (که امام صادق ع در روایتی می فرماید : به خدا قسم عمویم شهید شد (علامه امینی، الغدیر، ج 3، ص 70)، قیام مختار که بعد از 5 سال اندکی داغ اهل بیت را تسکین داد ، و قیام های متعدد حسنی ها
ج) روایاتی که بیان کننده ارزش انتظار و تشویق به آن است. با توجه به اینکه قطعا معنای انتظار زانوی غم بغل کردن نیست ، بلکه اقدام عملی می خواهد. مثلا :
گروهی از جوانان بنی هاشم به محضر رسول خدا (ص) آمدند، پیامبر (ص) با دیدن آن ها دگرگون شد و چشمش پر از اشک گردید و آثار ناراحتی از چهره اش آشکار شد، آن ها علت پرسیدند، فرمود: «ما خاندانی هستیم که خداوند برای ما آخرت را بر دنیا برگزید، و خاندان من بعد از من گرفتار رنج های شدید و تبعید و کنارزدن از مقام هایشان می گردند تا این که گروهی از مشرق می آیند که با آن ها پرچم های سیاه است، خواهان نیکی و عدالت می شوند، ولی به خواسته آن ها اعتنا نمی شود، آن گاه آن ها مبارزه و نبرد می کنند و سرانجام یاری شده و پیروز می گردند، و آن چه را می خواهند به آن ها می دهند، ولی آن ها پذیرا نمی شوند تا آن را به شخصی از خاندانم بسپارند، آن گاه آن شخص سراسر زمین را آن گونه که از ظلم پر شده پر از عدالت می کند، هر کدام از شما آن زمان را درک کند باید به قیام کنندگان بپیوندد، هرچند روی برف ها سینه خیز برود .( تفسیر پیام قرآن، ج 10، ص 83)
د) روایاتی که به پیش بینی حوادث قبل ظهور می پردازد و به مدح روی می آورد . مثل : مردی از اهل قم قیام می کند، مردم را به سوی حق دعوت می نماید، جمعیتی نیرومند که مانند پاره های آهن (سخت و استوار) هستند، به گرد او جمع می شوند که طوفان های حوادث آن ها را نمی لرزاند، و از جنگ با دشمن خسته نمی شوند، و ترس به آن ها راه ندارد، و توکلشان به خداست . (محدث قمی، سفینة البحار، ج 2، ص 446، واژه قم)

صحت روایات در صورت معنای دیگری
آنچه تا این جا بررسی شد ، با توجه به یک نوع فهم از این دسته روایات بود. و نشان داده شد که اگر مدلول و منظور این روایات نفی هر گونه قیامی باشد ، قطعا این روایات مردود هستند. اما اگر منظور این روایات مطلب دیگری باشد ، صحت آنها را می توان پذیرفت. مثل اینکه :
1-اگر کسی برای خود پرچم بر افرازد و بدون دعوت به اصل دین و زمینه سازی برای ظهور حضرت (عج) قیام کند ، قیامش طاغوتی است.
2- منظور از نفی قیام در چند مورد خاص بوده و آنها نیز همان مواردی هستند که شکست قیام ها روشن بوده و نباید در آن موقع خود را به خطر می انداختند. همان گونه که امام صادق (ع) عدم قیام خود را به دلیل کمی پیروان بیان می کنند.
3-منظور پرهیز دادن از فریب بنی عباس بوده باشد.

منبع مطلب: سایت سوال سیتی


برچسب‌ها:

نوشته شده در تاريخ 18 دی 1393برچسب:, توسط شهید همت

VLC نام نرم افزاری با حجم بسیار کمتر از نرم افزاری های مشابه که می تواند ۹۹ درصد فیلم هایی را که کاربران اغلب تماشا می کنند را اجرا نماید.
حجم پائین و محیط بسیار ساده نرم افزاری از مهم ترین قابلیت های این نرم افزار محسوب می شود.

در نظر بگیرید برای اجرای DVD های خود باید نرم افزارهای سنگینی همچون Cyberlink PowerDVD و یا Corel WinDVD را بر روی سیستم خود نصب کنید.

این نرم افزار ها ضمن این که فضای نسبتاً زیادی از هارد دیسک شما را اشغال می کنند ، برای اجرای فیلم ها نیز فضای زیادی هم از حافظه سیستم یعنی Ram را اشغال می کنند. اما VLC بسیار کم حجم و سبک است در حالی که می تواند به راحتی DVD ها را نمایش دهد.

قابلیت های کلیدی نرم افزار VLC media player 1.1.10 :
– پخش انواع فرمت ها از جمله MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX, mp3,TS و...
- پخش انواع DVD ، VCD
- حجم بسیار اندک نسبت به قابلیت های فراوان آن و همچنین نسبت به نرم افزار های مشابه
- محیط بسیار ساده و کاربر پسند
- ارائه نرم افزار بصورت کاملا رایگان
- پشتیبانی در زبان های مختلف
- قابلیت اجرا در اکثر سیستم عامل ها یعنی ویندوز ، لینوکس ، مکینتاش و …
- پوسته های متعدد برای سلیقه های مختلف
-پشتیبانی از نسخه های مختلف ویندوز از جمله ویندوز ویستا
- پشتیبانی کامل از زبان شیرین فارسی


NovinSoftWare.Com قیمت: رایگان
NovinSoftWare.Com دانلود با حجم 20 مگابایت

نکته:در توضیحات نرم افزار از توضیحات سایت Novin Software استفاده شده است.


برچسب‌ها:

نوشته شده در تاريخ 18 دی 1393برچسب:, توسط شهید همت

نام کتاب: تکلم امام حسین علیه السلام از ناحیه ی سر مقدس و رگ های بریده در 120 محل نویسنده: شیخ علی فلسفی (لطفی زاده) توضیحات: در احادیث فراوان آمده که در مسیر کوفه تا شام سر مقدس امام حسین علیه السلام شبها بر فراز نیزه همچون خورشید درخشیده و چون چراغ فروزانی راه را روشن می نمود و ارتش ابن زیاد به واسطه نورانیت و درخشندگی و روشنائی آن سر مقدس این مسافتِ طولانی را طی کرده و با وجود نور فراوانی که از آن سر مقدس منشعب می شد، از تاریکیها و خطرات آن مصون بودند. این کتاب شامل سه بخش می باشد. عنوان بخش اول تکلم امام حسین علیه السلام از ناحیه سر مقدس می باشد. این بخش شامل قسمتهایی با عناوین: تکلم سر مقدس امام حسین علیه السلام در کربلا، تکلم سر مقدس امام حسین علیه السلام در راه کوفه، تکلم سر مقدس امام حسین علیه السلام در شهر کوفه، تکلم سر مقدس امام حسین علیه السلام در راه شام و تکلم سر مقدس امام حسین علیه السلام در شهر شام می باشد. در انتهای این بخش بیان شده که در حدود 2000 نفر کافر از کربلا تا شام با دیدن سر امام حسین علیه السلام مسلمان شدند. بخش دوم تکلم امام حسین علیه السلام از رگهای بریده می باشد که شامل تکلم امام حسین علیه السلام از گلوی مبارک می باشد. بخش سوم نیز کافرانی که در اثر خون امام حسین علیه السلام مسلمان شدند را معرفی می کند.


برچسب‌ها:

نوشته شده در تاريخ 18 دی 1393برچسب:, توسط شهید همت

زداغ لاله ی در خون طپیده

شفق در لجه ی خون آرمیده

عروس شب کمند نور می بافت

برای دختر بکر سپیده

به روی نیزه ی خورشید نقشی است

که رنگ از چه ره ظلمت پریده

ولی پوشیده عالم رخت ماتم

به یاد مادران داغ دیده

ز شهر شام اینک کاروانی

به دشت کربلا از ره رسیده

امیر آن همایون کاروان بود

ابرمردی قیامت آفریده

به دیدار برادر آمد از راه

به شیون خواهری محنت کشیده

به روی تربت پاک حسینی

فتاده زینب قامت خمیده

زنان مو پریشان، دیده گریان

گریبان را ز فرط غم دریده

یکی از داغ اکبر در نوا بود

یکی خار رهش در پا خلیده

رباب از داغ اصغر رفته از هوش

که دیده همسرش را سر بریده

سکینه بهر بابا آورد آب

که عباسش به خاک و خود طپیده

شده پر آبله پای یتیمی

پیاده بس که در صحرا دویده

شده نیلی رخش از ضرب سیلی

که رنگ از صورت ماهش پریده

به لب دارد هزاران شکوه کلثوم

زبس که طعنه از دشمن شنیده

بنال ای دل که روز اربعین است

که خون دل بریزد از دو دیده

مَنِ ژولیده میگویم دگر بار

شفق در لجه ی خون آرمیده

حسن ژولیده نیشابوری، گلواژه های عشق


برچسب‌ها:

نوشته شده در تاريخ 18 دی 1393برچسب:, توسط شهید همت
صفحه قبل 1 ... 2 3 4 5 6 ... 19 صفحه بعد